Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

Όνειρα του Μεσημεριού

Μεσημεριανό σερφάρισμα στο διαδίκτυο στον απόηχο των «πολιτικών» δηλώσεων της συζύγου του Μιχαλολιάκου για την κόρη του Δραγασάκη...

Δημοσιογράφοι σχολιάζουν, πως ο λόγος της ΧΑ μετά τα πρόσφατα γεγονότα δείχνει ξεκάθαρα το επίπεδο μόρφωσης και ευγένειας των εκπροσώπων της.

Σχολιαστές πολίτες, βρίζουν τους δημοσιογράφους γιατί είναι προδότες που δεν εκστασιάζονται με τα καθημερινά γαμωσταυρίδια στο παλάτι του Όθωνα.

Όσοι δεν βρίζουν ανορθόγραφα, απειλούν με κρεμάλες για τους προδότες και προειδοποιούν  πως η ώρα που θα πέσουν κεφάλια κοντεύει.

Ναι.. σκέφτομαι, κοντεύει, δυο τσιγάρα δρόμος και φτάνει.

Φωτογραφίες που αντιπαραβάλλουν επαίτες και τον Τζέραλντ Μπάτλερ «Λεωνίδα» με υπέρτιτλους «μας περιμένουν έτσι (ζητιάνους) θα μας βρουν έτσι (Λεωνίδας και 300)» εμφανίζονται στο φατσοβιβλίο.

Ο αδερφός μου το ποστάρει και χαίρεται, «έτσι, έτσι !!!» γράφει, «μην φας» του απαντάω, «έχουμε γλαρόσουπα!».

Μένω στην ουσία. Στις καθημερινές αυτοκτονίες, που εδώ και καιρό δεν ανήκουν -τουλάχιστον για μένα- στην σφαίρα του συμβαίνει γενικώς. Βλέπεις συνέβησαν και στον δικό μου περίγυρο. 

Κι όμως τα αφελή σχόλια, οι χολυγουντιανοί 300, οι χαζοκρεμάλες στα χωράφια, με πνίγουν. 

Οι άνθρωποι ονειρεύονται! Όλα γύρω μας καταρρέουν κι αυτοί ονειρεύονται.

«Η ώρα πλησιάζει», «αν χρειαστείς βοήθεια Έλληνα, ξέρεις ποιους θα φωνάξεις», «δώστε τους 30%  να καθαρίσουν τους προδότες» ... όλοι αναφέρονται στην ΧΑ.

Μαλάκες Έλληνες, πόσο μαλάκες, μέχρι τέλους επιμένουν να πιστεύουν σε σωτήρες και Μεσσίες.  Αρνούνται πεισματικά να δεχτούν την αλήθεια.  Τα παιδιά τους έφυγαν στο εξωτερικό ή είναι άνεργα, οι φόροι συνεχώς αυξάνονται, το έλλειμμα δεν μειώνεται, η ανεργία καλπάζει, οι μισθοί είναι χαμηλότεροι από ποτέ,  κι αυτοί εκεί, περιμένουν τους βαρβάρους για να σωθούν...
Τραγικό!

Οι προδότες πολιτικοί, οι προδότες δημοσιογράφοι, όχι όμως οι προδότες πολίτες.

Στην συνείδηση των Ελλήνων, προδότες είναι μόνον οι άλλοι, όπως κακοί είναι πάντα οι άλλοι, θύτες είναι πάντα οι άλλοι. Ο λαός, οι Έλληνες πολίτες είναι θύματα. Τους πρόδωσαν οι πολιτικοί, οι ίδιοι πολιτικοί που αυτοί ψήφισαν.

Οι προδότες βγήκαν από τα σπλάχνα του λαού, και ο λαός συνεχίζει και επιτρέπει στους προδότες να ξεπουλάνε την χώρα.

Ποιος λοιπόν είναι πιο μεγάλος προδότης, ο πολιτικός ή ο πολίτης;
Ποιος σιωπά; Ποιος ανέχεται; Ποιος φοβάται; Ποιος συναινεί;  
Με ποιανού την ανέχεια εξελίσσεται το ξεπούλημα και η μικρή γενοκτονία; 
Με του ΛΑΟΥ!

Περιμένεις λοιπόν φίλε, αδερφέ, Έλληνα, την ΧΑ να αναλάβει την εξουσία για να κρεμάσει τους προδότες. 
Σε ρωτάω, γιατί δεν τους κρεμάς μόνος σου;  
Πάρε την τσάπα σου, πάρε το φτυάρι, το λοστό, τον κάβουρα και έξω από την Βουλή.  

Σταμάτα να περιμένεις Σωτήρες και προς Θεού μην βαυκαλίζεσαι πιστεύοντας ότι ο φασισμός είναι λύση.

Η Ζαρούλια είπε χθες  - όταν της είπαν από την Έδρα, είναι μάνα και η ίδια, 
ας δείξει ευαισθησία και ας μην μπλέκει τα παιδιά- είπε λοιπόν:
 «Ναι, είμαι μάνα, και ναι είμαι ευαίσθητη, νοιάζομαι για τα παιδιά, της Χρυσής Αυγής τα παιδιά». 

Είχαμε τα γαλάζια παιδιά, τα πράσινα παιδιά, τα κόκκινα παιδιά, και τώρα τα χρυσά παιδιά. 
Ήταν τόσο ξεκάθαρο, τόσο ειλικρινές, τα δικά τους παιδιά... αυτά τους νοιάζουν.

Όχι η πείνα σου, όχι η μάνα σου που αυτοκτόνησε, όχι το ξεπούλημα της χώρας.

Τους κάνεις  λοιπόν κυβέρνηση, τι θα γίνει; Τι θα αλλάξει;  
Σαν  Εθνικιστικό κόμμα που είναι, (οι ίδιοι, χαρακτηρίζονται έτσι) περιμένεις συγκεκριμένες κινήσεις, τις έκαναν όλα τα αντίστοιχα εθνικιστικά κόμματα μόλις ανέλαβαν την εξουσία.

Αναρωτιέμαι λοιπόν τι θα γίνει με τους Έλληνες –με την βούλα της ιθαγένειας, όχι της υπηκοότητας- που δεν ανήκουν στα δικά τους παιδιά;  

Με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ήξερες πως αν κυνηγούσες καμιά θεσούλα ή κανέναν διορισμό, ακόμα και με ΑΣΕΠ και να είχες όλα τα τυπικά προσόντα, μην σε πω και επιπλέον, θα βόλευαν πρώτα τα δικά τους παιδιά. 
Αλλά κατά τα άλλα τα δικαιώματα δεν στα πείραζαν, δεν σε έτρεχαν στο τμήμα, δεν σου στερούσαν κάτι. Όχι τουλάχιστον νομικά, όχι τυπικά. 
Το σύνταγμα σε κατοχύρωνε!

Αν δεν είσαι Χρυσό παιδί τι γίνεται;  Εγώ δεν είμαι χρυσό παιδί. Παιδί του Νοέμβρη είμαι, του Αντώνη και της Ελένης... Πες με ότι χρώμα θες, αλλά χρυσό δεν θα με πεις ποτέ!Σκέψου ρε μαλάκα Έλληνα σκέψου,  αυτό σου λέω μόνο. 

Ντροπή  απόγονος φιλοσόφων, να μην χρησιμοποιείς μια στάλα φαιά ουσία για να σκεφτείς το μέλλον σου και το μέλλον των παιδιών σου. 

Ντροπή στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία να ανέχεσαι τόσο αισχρό, κρατικό φασισμό και ξεφτίλα πια να φτάσεις στο σημείο να εκλέξεις Δημοκρατικά την Χούντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου