Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Άλλος ένας θρίαμβος για την Ελληνική Δικαιοσύνη!

Την έκφραση από τον Νονό την ξέρετε; «Μόλις πάω να ξεφύγω με τραβάνε πάλι πίσω».
Εεε, κάπως έτσι νιώθω τούτο το ωραίο και κρύο βράδυ στην Πολωνία.

Ας κάνουμε μια σύντομη ανασκόπηση στα γεγονότα που άφησα να περάσουν ασχολίαστα. Δολοφονία Φύσσα από την Χρυσή Αυγή, σύσσωμη σχεδόν η κοινή γνώμη και οι πλειοψηφία των ψηφοφόρων των χρυσών αυγών αποστρέφεται την φασιστική οργάνωση, η κυβέρνηση σκέφτεται να κηρύξει την ΧΑ εκτός κοινοβουλίου , Η ΧΑ συλλαμβάνεται ως εγκληματική οργάνωση, Η ΧΑ ελεύθερη καθώς δεν προκύπτουν ενοχοποιητικά στοιχεία.

Αυτό το τελευταίο μου ήταν λίγο δύσκολο να το καταπιώ!

Δεν προκύπτουν ενοχοποιητικά στοιχεία.

Αλήθεια, όταν τους συνέλαβαν δεν το γνώριζαν αυτό; Γιατί όλη αυτή η παράσταση;
Και πως στον π...τσο δεν προκύπτουν στοιχεία; Μας δουλεύετε;

Η προστασία αλά μάφια δεν είναι στοιχείο; Οι ξυλοδαρμοί μεταναστών; Οι τραμπουκισμοί όπου σταθούν και όπου βρεθούνε οι φασίστες , δεν είναι στοιχεία;
Τα πάρε δώσε τους με τους μπάτσους; Με την ΕΥΠ;

Οπτικοακουστικό υλικό τουλάχιστον για την άσκηση βίας, τους ξυλοδαρμούς, τις επιθέσεις, τους βανδαλισμούς, την πρόκληση επεισοδίων, την σχέση με τους μπάτσους και την κάλυψη από αυτούς υπάρχουν. Μέχρι και ο τελευταίος τηλεοπτικός σταθμός έχει στο αρχείο του πλάνα, ρεπορτάζ που αποδεικνύουν τα παραπάνω.
Φωτογραφίες χρυσαυγων εν δράση υπάρχουν παντού στο διαδίκτυο.

Και η δολοφονία του Παύλου Φύσσα τι ήταν ακριβώς;  Όλες οι μαρτυρίες από εκεί;
Τι, δεν συνδέονται τα κορυφαία στελέχη με την δολοφονία;

 Ήταν ένας μαλάκας χρυσαυγός  που κατέβασε μια μπύρα παραπάνω και είπε ας πάω να σκοτώσω τον Φύσσα να περάσει η ώρα;

Μπράβο στην δικαιοσύνη. Άλλη μια φορά έκανε το καθήκον της απέναντι σε όλους μας.

Αν με εξέπληξε η απόφαση ; Ναι  γαμώτο! Ναι!

Βλέπετε, έχω ακόμα αυτή την ρομαντική μαλακία να περιμένω να γίνει το σωστό.

Ξέρω πως αποκλείεται, αλλά περιμένω!

Τι μου θύμισε όλο αυτό το φιάσκο;

Ένα άλλο φιάσκο, αυτό της δίκης  Λαμπράκη.

Το παρακράτος, που είχε συσταθεί με τις ευλογίες της CIA και την πολιτική ανοχή και ίσως και συμμετοχή της Δεξιάς, έδωσε διαταγή να βγει ο Λαμπράκης από την μέση.

Όλοι ξέρουμε την υπόθεση κι όσοι δεν την ξέρετε και βαριέστε να δείτε τα ντοκιμαντέρ του Κούλουγλου, δείτε την ταινία του Γαβρά «Ζ», λίγο πολύ τα γεγονότα παρατίθενται με ακρίβεια. 
Ο εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση με κόπο συγκέντρωσε στοιχεία που ενέπλεκαν κόσμο και κοσμάκη και οι δικαστές που ήταν ένορκοι στην δίκη για την δολοφονία Λαμπράκη λίγο πολύ αθώωσαν τους πάντες εκτός από τους φυσικούς αυτουργούς.

Αν λοιπόν σε μια δίκη που τα στοιχεία έβγαζαν μάτι η Ελληνική δικαιοσύνη άφησε το παρακράτος ελεύθερο, πως ήταν δυνατόν η ΧΑ να την πατήσει;

Αλά αυγό έκπληξη λίγα χρόνια μετά την δολοφονία και την δίκη Λαμπράκη ακολούθησε χούντα!

Πίσω από την δολοφονία Λαμπράκη ήταν η Χούντα, πίσω από την Χούντα η Δεξιά, πίσω από την Δεξιά, το παρακράτος, πίσω από το παρακράτος,  η CIA, πίσω από την CIA, τρέχα γύρευε!

Σαν να μην έφτανε λοιπόν που ΧΑ επιστρέφει σπίτι της σαν να μην έγινε τίποτα,  έχουμε και τα blogs, τα ιντερνετικά media και φυσικά τους μαλάκες Έλληνες, να μας προπαγανδίζουν περί της  αθωότητας των κατηγορουμένων και της έλλειψης στοιχείων.

Ναι φίλοι μου, είναι αθώα τα φασιστόσκυλα. Αθώα και αγνά σαν κατσικάκι γάλακτος.

Άλλωστε αν η κατηγορία ήταν σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης, μάλλον  τα αυγά απέχουν πολύ από αυτό.  Έχουν τεράστιες διαφορές με την 17Ν.

Βλέπετε:

Η 17Ν χτυπούσε στόχους κατά του συστήματος. Πολιτικούς, επιχειρηματίες, στρατιωτικούς, τις ΗΠΑ, δεν έκανε τον μάγκα στα πτώματα μεταναστών και παιδιών.

Η 17Ν δεν χρηματοδοτούνταν από τον δημόσιο κορβανά και τα μέλη της δεν έκαναν τους μάγκες με τα δικά μας λεφτά.

Η 17Ν δεν είχε άκρες στην εξουσία, εξαρθρώθηκε.

Τα μέλη της 17Ν στην ΓΑΔΑ δεν πήγαν για τσάι, αλλά για ανάκριση και βασανισμούς, καμιά χάρτα ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν τηρήθηκε και όλα τα μέσα βαφτίστηκαν νόμιμα προκειμένου να αποσπαστούν μαρτυρίες.

Η 17Ν οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη κι αυτή, ως όφειλε, την καταδίκασε.

Η ΧΑ από την άλλη ως παρακρατική οργάνωση, υποκινούμενη , συνεργαζόμενη και χρηματοδοτούμενη από το βαθύ κράτος, παραμένει στο απυρόβλητο.

Η ΧΑ έχει ως στόχους της μετανάστες, αλλοδαπούς, γκέι, γυναίκες, αριστερούς.

Η ΧΑ πουλάει προστασία σε μαγαζιά, οικογένειες, πρόσωπα όπως ακριβώς μια μαφιόζικη οργάνωση.

Ωραία λοιπόν, αφού έτσι το θέλετε και τα Χρυσά Αυγά δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση, δεν είναι εγκληματική οργάνωση, δεν είναι μαφιόζικη οικογένεια. Πείτε μου τί στον κόρακα είναι;
Απλώς φασιστικό κόμμα που έτυχε να εκλεγεί;

Κι ο Χίτλερ με τους εθνοσοσιαλιστές του απλό φασιστικό κόμμα ήταν. Βάπτιζαν τους εαυτούς τους εθνικιστές και ανώτερη φυλή. Όπως ακριβώς κάνουν και τα αυγά, όλοι μας ξέρουμε πώς κατέληξε αυτό.
Κι αν κάποιοι δεν ξέρετε, πάρτε μια Ryanair για Κρακοβία να σας πάω κατά Άουσβιτς μεριά για ξενάγηση. Δεν είναι μακριά πιστέψτε με,  στα 20 χλμ το έχω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου